Pomembne povezave

Če ste podjetnik, si morate obvezno pogledati naslednje spletne strani, ki vam bodo pomagale na vaši poslovni poti.

Mladipodjetnik.si – Največji slovenski portal o podjetništvu. V prvi vrsti je namenjen podjetnikom na začetku podjetniške poti, vendar bo bogata količina preglednih informacij v pomoč tudi podjetnikom z najdaljšim stažem. Zavod Mladi podjetnik je znan bo vsakoletni podelitvi najprestižnejše nagrade Mladi podjetnik letaMP šoli, s pomočjo katere je že veliko posameznikov ustvarilo uspešen posel in po odličnih Coworking prostorih, ki so bili že deležni nagrade. Za vsakega podjetnika je to portal številka ena.

Minstrstvo za gospodarski razvoj in kulturo – Če želite spremljati nove odločitve na področju podjetništva v Republiki Sloveniji, potem boste to dobili na uradni strani ministrstva za gospodarski razvoj, kjer se nahaja tudi direktorat za podjetništvo, konkurenčnost in tehnologijo.

MP šola – Vsak začetek je težak, razen če imate ob sebi izkušenega mentorja. MP šola je šola, ki spada pod okrilje zavoda Mladi podjetnik. Tam boste vsi, ki vstopate v svet podjetništva lahko ob pomoči izkušenih mentorjev in podjetnikov gradili svojo podjetništvo idejo ali pa našlo novo, če je še nimate.

Enterpreneur.com – Potrebujete poslovno idejo? Ali iščete koristne informacije? Enterpeneur spada med svetovno najbolj znane portale o podjetništvu. Na njem boste našli napotke, zanimive podjetniške zgodbe in novice. Obvezna spletna stran za vsakogar, ki čuti, da je podjetnik. Tudi če ni podjetnik.

Seznam se bo še dopolnjeval 🙂