Novost! Poročno snemanje v visoki ločljivosti

Vaš dan, ko boste rekli »Da«, se bliskovito bliža. Imate vse pripravljeno in organizirano? Ste poskrbeli, da boste poroko in njeno slavje lahko doživeli tudi vrsto let po samem dogodku?

Bliža se vaša poroka. Snemanje je delo, ki ga morate zaupati profesionalni ekipi. Pri vseh boste plačali ustrezno ceno, pa boste pri vseh dobili kar potrebujete, kar želite oziroma kar zahtevate?

Vsi, ki ste poroko že dali skozi, veste kako pomembno je, da vse poteka po načrtu. Zlasti, ko si ogledujete video posnetke. Posnetke, ki jih posname profesionalna ekipa, vsaj po poroki, neprestano predvajamo. Zato je pomembno, da so kakovostno posneti in pripravljeni. Pri najemu ekipe morate biti pozorni na to, da ima ekipa že vrsto izkušenj. Ponavadi je najbolje, da imajo več let in več kot 10 porok za sabo. To pa pomeni, da ekipa ve kako se mora vesti, gibati in kje stati, da zajame vse potrebne kadre.

Poroka snemanje ne sme biti problem za ekipo. Ne glede na to za kakšno poroko gre, naj si bodi, da gre za tradicionalno poroko, poroko polno starih šeg in navad ali pa za popolnoma klasično poroko, mora biti ekipi delo v veselje. Le tako bodo lahko zagotovili kakovostne posnetke. Takšne, ki si jih boste želeli vedno znova ogledati. Ker pa tehnika iz dneva v dan napreduje, je pomembno, da je tudi ekipa posodobljena. To pa pomeni, da morajo omogočiti snemanje v visoki ločljivosti ali pa celo v zadnji tehnični inovaciji, inovaciji 4K. To je izredno pomembno, saj si želite tudi čez 10 ali 20 let ogledati poroko v visoki ločljivosti.