Kako zaslužiti z investicijami na investicijski platformi?

Kam investirati in kako zaslužiti z investicijami na spletu, zato da se bodo sredstva skozi čas plemenitila in ustvarjala dober dodaten zaslužek? Eno izmed varnih in donosnih naložbenih možnostih na spletu nudijo depoziti v obliki zavarovanih posojil, ki se odvijajo na spletni platformi za množično investiranje.

Naložbeni proces deluje tako, da vlagatelj veže določen znesek sredstev v posamezno iz strani zavarovalnic zavarovano posojilo in s tem tudi financira kredit, ki ga je predhodno odobrila platforma in bonitetna hiša. Vsak depozit pa ima določeno obrestno mero in čas vezave sredstev. Tako se denar plemeniti na dolgi rok, vlagatelj pa le spremlja donose.

Kako zaslužiti z investicijami, ki delujejo kot depoziti?

Klasični bančni depoziti so znani veliki večini investitorjev, saj jih banke nudijo že vrsto let in spadajo pod pomembnejše bančne produkte. Na drugi strani pa si depoziti v obliki zavarovanih posojil delijo podobne značilnosti kot bančni depozitni certifikati, vendar nudijo številne prednosti.

Med drugim so zavarovana posojila bolj donosna, saj so dane obrestne mere za vnaprej določeno obdobje vezave sredstev mnogo višje kot pri klasičnih bančnih depozitih. Poleg tega je vlagatelju omogočena večja mera fleksibilnosti, kar pomeni, da lahko sredstva iz računa dvigne kadarkoli in za to ne plača kazni, kot je to značilno pri bančnih depozitih.

Kako zaslužiti z investicijami na spletni platformi?

Sodobni digitalni kanali za investiranje omogočajo bolj fleksibilno obliko dodatnega zaslužka. Spletna platforma za reinvestiranje je namenjena tako vlagateljem začetnikom kot bolj izkušenim investitorjem. Na voljo je prilagojen naložbeni portfelj, od koder lahko vlagatelj investira v nova posojila ter spremlja donose obstoječih naložb.

Poleg tega pa vlagatelj na Nekster investicijski platformi lahko opravi brezplačno registracijo in zelo hiter prenos sredstev iz bančnega računa na investicijski račun in obratno, ko želi prenesti oziroma si izplačati zaslužek na bančni račun. Na voljo pa je tudi opcija za samodejno investiranje, ki prepoznava vzorce že vnesenih naložb in na podlagi algoritmov investira v nove.

Varna investicija v zavarovana posojila

Pri investiranju na spletu je zelo pomembno vprašanje, kako zaslužiti z investicijami in pri tem ne tvegati finančnih izgub in morebitnih spletnih prevar. Varne naložbe v zavarovana posojila so na platformi zavarovane iz treh različnih strani, kot je bonitetna hiša, kredibilna evropska zavarovalnica in platforma.