Zmogljivi vertikalni sokovnik Hurom Elite za hladno stiskanje

Vertikalni sokovnik Hurom Elite za hladno stiskanje sadja in zelenjave ima nekaj najvišjih ocen kupcev in poročil o zadovoljstvu uporabe, prav tako pa ga odlikujejo številne nagrade v industriji profesionalnih in visokozmogljivih juicerjev. Tehnološko dovršen sistem motorja in krtač omogoča, da ožemalnik naredi več soka.

Stiskalnik odlično soči različna mehka živila, kot so pomaranče, banane, jabolka in jagode. Deluje tudi z listnato zelenjavo, kot je špinača, zelena, pšenična trava ali ohrovt. Tako lahko ustvarimo okusne sadne in zelenjavne napitke, sokove in smoothije. To mu omogoča tehnologija zelo počasnega vijaka z vrtljaji. Z uporabo zapornega ventila na izlivu lahko sočimo tudi oreščke ali sojo za pripravo hranljivega rastlinskega mleka in drugih pijač.

Sokovnik Hurom Elite – tehnologija počasnega sočenja

Juicer ima vertikalno zasnovo, zato lahko hrano dovajamo preko predimenzioniranega žleba na vrhu kuhinjskega aparata. Ožemalnik zmelje živila s svedrom, ki sadje in zelenjavo potiska v visoko trpežno cedilo Ultem, ki je osemkrat močnejše od drugih plastičnih mas.

Juicer blagovne znamke Hurom, v primerjavi z drugimi ožemalniki na tržišču, melje sadje in zelenjavo veliko počasneje. Tehnologija počasnega stiskanja in ožemanja v samo 43 vrtljajih v eni minuti ustvari in spusti zadnjo kapljico soka. To počasno mletje omogoča maksimalni izkoristek tekočine iz živil, pri čemer se ohranjajo vsa hranila z vitamini in minerali.

Sokovnik Hurom – tiho delovanje in nadzor nad stiskanjem

Mešalnik ima zelo močan motor za predelavo tudi bolj trdih živil, pri čemer pa kuhinjski aparat pri sočenju ne bo zbudil cele hiše, saj je zasnovan za zelo tiho delovanje in zato ne ustvarja hrupa. Navkljub tihemu delovanju pa mešalnik še vedno zagotavlja veliko moči, saj ima vgrajen motor z 150 vati.

Številka za nadzor celuloze omogoča, da lahko prilagodimo stopnjo dovajanja soka iz kaše mletih živil. Tako lahko pripravimo različno goste sokove. Standardna funkcija za sočenje zelenjave in sadja povsem zadostuje optimalni pripravi sokov, vendar pa kuhinjski aparat nudi tudi nadzor nad intenziteto ožemanja in mešanja živil.

Juicer z varnostnimi funkcijami in notranjim hlajenjem motorja

Mešalnik nudi določene varnostne funkcije, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo aparata in majhno možnost poškodb pri uporabi. Ena izmed teh varnostnih funkcij je vgrajena v dva senzorja, ki aparatu ne dovolita pričetka sočenja, dokler oba zapaha nista pravilno nameščena. Tako se zgornja enota ob vklopu ne more odklopiti s podlage.

Sokovnik Hurom Elite pa ima vgrajeno tudi tehnologijo za notranje hlajenje motorja. Zato se motor med uporabo ne pregreva in posledično zdrži veliko dalj časa. V mešalniku prav tako ni ostrih nožev, zato ni nevarnosti, da bi se porezali.