Ugodno fotokopiranje z najemom tehnologije

Cenovno ugodno in stroškovno učinkovito fotokopiranje, skeniranje in tiskanje lahko podjetja dosežejo z mesečnim najemom tehnologije, kot so zmogljivi in hitri tiskalniki in multifunkcijske naprave z več funkcijami v eni napravi. Če podjetje na dnevni ravni potrebuje veliko kopiranih dokumentov, pa je na voljo tudi najem samostoječega fotokopirnega stroja.

Optimizacija tiska z zniževanjem mesečnih stroškov je posledica storitev, ki so na voljo v posameznem paketu s fiksno in vnaprej dogovorjeno mesečno najemnino naprav za tiskanje. V to so vštete tudi kartuše s tonerji ter servisna popravila, ki jih podjetju ni potrebno dodatno plačati. Katere možnosti najema so na voljo, če delavci v pisarni potrebujejo funkcijo kopiranja dokumentov?

Ugodno fotokopiranje na multifunkcijski napravi

Multifunkcijske naprave nudijo več različnih funkcij v eni napravi. Tako omogočajo kakovostno in hitro barvno ali črno belo tiskanje, kopiranje in skeniranje dokumentov ter pošiljanje faksa. Določeni pisarniški printerji nudijo le printanje in skeniranje, vendar pa nimajo funkcije za kopiranje dokumentov. Zato je v tem primeru bolje najeti multifunkcijsko napravo, na kateri lahko delavci opravljajo različna dela.

Multifunkcijske naprave v najemu so primerne za dinamična delovna okolja, ki potrebujejo celovito rešitev za tiskanje in druga opravila. Prednost najema pa je tudi v tem, da podjetju ni potrebno dokupovati kartuš s tonerjem. Ponudnik storitve tudi poskrbi za vzdrževanje naprave in redne servisne preglede.

Fotokopiranje na najetem kopirnem stroju

V primeru, da pisarna v podjetju na vsakodnevni ravni natisne oziroma skopira večje število dokumentov, je smiselno najeti samostoječi kopirni stroj, ki kopira dokumente mnogo hitreje kot multifunkcijska naprava. Fotokopirni stroj zadosti vsem specifičnim potrebam, saj s svojimi naprednimi funkcijami omogoča kopiranje dokumentov na različne načine, kot je na primer obojestransko kopiranje.

Fotokopirni stroj v mesečnem najemu nudi potrebno število barvnih in črno belih izpisov, pri čemer je stroji hkrati tudi zmogljiv in zelo hiter, saj natisne kar 55 strani papirja na minuto. Prav tako je mogoče kopirati dokumente ne samo na A4 formatu papirja, temveč tudi na A3 formatu papirja.

Mesečni najem tehnologije s paketi po meri

Ponudnik storitve najema tehnologije nudi različne osnovne in nadgrajene pakete ter pakete po meri. To podjetjem omogoča, da najamejo naprave, ki so prilagojene specifičnim potrebam, vključujoč želeno število naprav, tip naprav in želene funkcionalnosti. Poleg tega so paketi po meri namenjeni tudi zniževanju stroškov za tiskanje, fotokopiranje in skeniranje, saj podjetje plača le tiste funkcije in storitve, ki jih potrebuje za nemoteno in učinkovito delo v pisarni.