Zmogljiv digitalni sušilnik sadja in zelenjave

Sedona digitalni sušilnik sadja in zelenjave je priročen in visoko zmogljiv kuhinjski aparat blagovne znamke Tribest. Zasnovan je z različnim številom pladnjev za sušenje ter nudi številne lastnosti, ki zagotavljajo najvišjo kakovost hranil in okusa po dehidriranem sadju in zelenjavi.

Delovanje sušilca je izjemno enostavno z jasno označenimi kontrolami in enostavno berljivim digitalnim zaslonom. Nastavitev krmil, tečajev, steklene plošče in LED zaslona omogoča optimalno učinkovitost in enostavnost uporabe. Sedona aparat za sušenje sadežev in zelenjave je izjemno tih, pri čemer enakomerno in natančno upravlja ogrevani zrak v sušilnem prostoru.

Sušilnik sadja z ventilatorji in grelnimi elementi

Dual Fan tehnologija omogoča, da v obeh sušilnih prostorih skupaj ali neodvisno drug od drugega upravljamo z dvema računalniško vodenima ventilatorjema in grelnimi elementi v 300 vatnih enotah. Diskreten nadzor nad dvema sušilnima prostoroma omogoča, da kuhinjski sušilec deluje s 600 ali 300 W, odvisno od potreb.

Ločen senzor toplote spremlja trenutno temperaturo vsakega posameznega grelnika v svojem lastnem prostoru, kar posledično izboljšuje učinkovitost in splošno kakovost procesa dehidracije oziroma sušenja sadnih sadežev in zelenjave. Prav tako pa zaščita pred pregrevanjem preprečuje, da bi se surova hrana pregrevala.

Sušilnik sadja in zelenjave z uporabnikom prijaznimi funkcijami

Dehidrator Sedona ima vgrajen časovnik z brezskrbnim časom sušenja do 99 ur in potem se aparat samodejno izključi. Na voljo pa je tudi stikalo za vklop in izklop. Uporabnikom je na voljo tudi digitalni prikaz in različne nastavitve za enostavno upravljanje ter LED svetlobni zaslon za delo v bolj temnem okolju. Aparat za sušenje sadnih sadežev in zelenjave ima tudi funkcijo samodejne pavze in nadaljevanja, ko se vrata odprejo oziroma zaprejo.

Kuhinjski sušilec ima vgrajena priročna spredaj nameščena prozorna steklena vrata z nadzorno ploščo, ki prikazuje rezultate brez potrebnega odpiranja enote. Kuhinjski aparat je mogoče postaviti tudi pod kuhinjske omarice in kabinete oziroma na kuhinjski pult. Na zadnjem delu pa je pritrjen priročen in snemljiv napajalni kabel.

Tih in energetsko učinkovit dehidrator sadnih sadežev in zelenjave

Kuhinjski aparat za sušenje sadja in zelenjave je energetsko učinkovit zaradi vgrajene tehnologije dvojnega ventilatorja, kjer zrak kroži horizontalno in se zato bolj enakomerno porazdeli po predalih sušilca, ne glede na to, koliko predalov je v določenem trenutku polnih.

Odlikujejo ga tudi izjemno tihi enosmerni motorji, pri čemer je na voljo tudi nočni način delovanja, ki je še bolj tih in varčuje s hrupom oziroma s šumenjem. Sedona sušilnik sadja zmanjšuje hitrosti delovanja ventilatorja, vendar še vedno nudi optimalno sušenje.