Kakovostno, hitro in zanesljivo tiskanje v podjetjih

Podjetja potrebujejo kakovostno, zanesljivo in hitro tiskanje, zato da bi delo v pisarni potekalo nemoteno in čim bolj učinkovito. To jim omogočajo zmogljivi barvni tiskalniki in multifunkcijske naprave, ki so še posebej dobra izbira, če podjetje poleg printanja potrebuje še fotokopiranje, skeniranje in pošiljanje faksa.

Podjetje pa lahko multifunkcijsko napravo ali tiskalnik tudi najame pri izbranemu ponudniku. Mesečni najem zagotavlja optimizacijo tiska in zmanjševanje stroškov. Najete naprave so visoko zmogljive, zato kakovost in hitrost tiska ni vprašljiva. Najeta tehnologija omogoča koriščenje vseh funkcij printanja, kopiranja in skeniranja.

Hitro tiskanje je za podjetja pomembno

Ena največjih težav pri starejših tiskalnikih je ta, da so precej počasni. Medtem ko nekateri sodobni laserski printerji zmorejo natisniti do 100 dokumentov na minuto, bodo starejši tiskalniki lahko izpisali le polovico te številke. Čeprav se to morda ne zdi tako težavno, če podjetje potrebuje le nekaj izpisov na dan, a na drugi strani večina podjetij potrebuje večje število izpisanih dokumentov, zato tudi storitev printanja ne naročajo pri zunanjih izvajalcih.

Mnogo bolj priročno in ceneje je, da se printanje izvaja znotraj pisarn. Pri najemu multifunkcijske naprave ali barvnega tiskalnika pa podjetje lahko izbira med različnimi paketi, ki nudijo različne hitrosti tiskanja. To se kaže v številu natisnjenih dokumentov na minuto.

Kakovostno tiskanje ustvarja profesionalno podobo podjetja

Ne glede na velikost in dejavnost podjetja je bistvenega pomena, kako podjetje zaznavajo zunanji odjemalci in kupci. Celo najmanjše podjetje bi si moralo ves čas prizadevati za izkazovanje profesionalnega imidža blagovne znamke. To pa lahko družba doseže tudi z uporabo tehnologij, kot so novi modeli multifunkcijskih naprav in tiskalnikov, ki omogočajo kakovostno printanje.

Ročno napisani računi in slabo natisnjeni dokumenti z razmazanim črnilom ne predstavljajo najboljše podobe o podjetju. Pri printanju je pomembno tudi to, da podjetje na svojih promocijskih  materialih in dokumentih uporablja barvne izpise, ki poživijo monotonost črno belih izpisov in zato tudi bolj pritegnejo kupce k branju.

Stroškovno učinkovito in zanesljivo tiskanje

Najem multifunkcijske naprave ali tiskalnika omogoča stroškovno učinkovito printanje, saj se v stroške fiksne mesečne najemnine vključi tudi potrebno število barvnih in črno belih izpisov ter zalogovnik kartuš, zato podjetju ni potrebno kupovati tonerjev v maloprodajnih trgovinah.

Najem pa omogoča tudi zanesljivo tiskanje, saj ob nepredvideni okvari na napravi lahko podjetje pokliče servisno službo, ki bo še v istem delovnem dnevu prišla in brezplačno popravila napako. Tako podjetje lahko nemoteno opravlja svoje delo in tiska dokumente, brez da bi moralo dolgo časa čakati na servisno popravilo in ga tudi plačati.